For Tenants

Sewa Murah Lengkap dengan Kontrak Sewa

Sewa Murah Lengkap dengan Kontrak Sewa

Kepada anda yang pernah menyewa rumah, pastinya anda tahu betapa pentingnya kontrak sewa rumah sebelum nak menyewa. Kalau anda tidak pernah menyewa, pastikan sebelum setuju untuk menyea, tuan rumah menyediakan perjanjian rumah sewa yang lengkap dan terperinci.

Tapi kalau anda sewa bilik sahaja, perlukah perjanjian sewa juga?

Jawapannya, WAJIB ADA!

90% kes penyewa bilik seringkali berakhir dengan buruk seperti penyewa tidak dapat balik duit deposit dan ada juga yang kena halau tanpa notis disebabkan tiada perjanjian sewa yang sah!

Kalau anda dalam situasi mereka, apakah anda akan buat?

  1. Dapatkan Perjanjian Sewa Yang Sah Oleh Peguam Bertauliah
  2. Mesti Mahal Kan Kos Bayar Perjanjian Sewa Dengan Peguam?

Dapatkan Perjanjian Sewa Yang Sah Oleh Peguam Bertauliah

Sewa Murah Lengkap dengan Kontrak Sewa - Dapatkan Perjanjian Sewa Yang Sah Oleh Peguam Bertauliah

Apa itu perjanjian sewa?

Perjanjian sewaan adalah sebuah kontrak yang disediakan ketika proses sewaan berjalan di antara pemilik rumah dan penyewa, ianya penting dalam melindungi hak anda sebagai penyewa.

Anda tidak perlu menyewa dengan SPEEDHOME, anda boleh hanya dapatkan perjanjian sewa bersama kami kalau anda hanya nak dapatkan ia untuk lindungi hak anda sebagai penyewa.

Anda cuma perlu melayari laman sesawang SPEEDMANAGE untuk dapatkan perjanjian sewa yang menjaminkan anda untuk dapatkan kembali duit deposit bilik sewa kelak.

Mesti Mahal Kan Kos Bayar Perjanjian Sewa Dengan Peguam?

Sewa Murah Lengkap dengan Kontrak Sewa - Mesti Mahal Kan Kos Bayar Perjanjian Sewa Dengan Peguam?

Kalau anda mahu membuat kontrak perjanjian sewa dengan peguam hartanah, ianya akan memakan kos yang besar (dalam anggaran beribu).

Dengan SPEEDHOME, kami sediakan inisitiaf SPEEDMANAGE ianya lebih murah, pada harga yang berpatutan dan ianya tersedia untuk semua orang, walaupun anda bukan menyewa dengan SPEEDHOME.

Kos Perjanjian Sewa: RM399 (tidak termasuk 6% cukai SST)

Sediakan Payung Sebelum Hujan!

Tolong jangan menggelabah kalau anda tidak dapat duit deposit kembali yang anda harapkan pada hujung tempoh menyewa kelak.

Tunggu apa lagi? Tekan butang di bawah untuk dapatkan perjanjian sewa yang sah dan selamat supaya anda dapat lindungi hak anda sebagai penyewa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.