Sewa Bilik Murah, Lengkap Dengan Kontrak Sewa Sekarang!

Bukan sahaja rumah sewa, tapi bilik sewa pun penting untuk ada kontrak sewa tau!

Kepada korang yang pernah menyewa rumah, mesti tahu kan betapa pentingnya kontrak sewa rumah sebelum nak menyewa kan?

Kalau korang yang tak pernah menyewa pulak, pastikan korang minta tuan rumah buat perjanjian sewa.

Tapi kalau korang sewa bilik sahaja, kena ada jugak ke perjanjian sewa?

Jawapannya, WAJIB ADA!

Contract agreement deal

Korang tahu tak, 90% kes penyewa bilik seringkali berakhir dengan buruk seperti penyewa tak dapat balik duit deposit dan ada jugak yang kena halau tanpa notis disebabkan tiada perjanjian sewa yang sah!

Kalau korang jadi penyewa bernasib malang tu, apa patut korang buat?

Dapatkan Perjanjian Sewa Yang Sah Oleh Peguam Bertauliah

Tak perlu menyewa dengan SPEEDHOME pun kalau korang nak dapatkan perjanjian sewa untuk protect hak korang sebagai penyewa.

Korang cuma perlu pergi Speedmanage untuk dapatkan perjanjian sewa yang akan gerenti korang dapat balik duit deposit bilik sewa korang tu nanti.

Mesti Mahal Kan Kos Bayar Perjanjian Sewa Dengan Peguam?

Kalau korang saja-saja nak pergi buat kontrak sewa dengan peguam hartanah, memang jawapannya makan jumlah ribu-riban lah. 

Tapi kalau dekat SPEEDHOME, kitorang kasi harga berpatutan sangat-sangat dekat semua orang tak kisah lah menyewa atau tak dengan platform kami.

Kos Perjanjian Sewa: RM399 (tidak termasuk 6% cukai SST)

Sediakan Payung Sebelum Hujan!

Jangan cakap akak tak payung. Dan tolong jangan menggelabah kalau korang tak dapat balik duit deposit yang korang harapkan hujung tempoh menyewa nanti kalau dari sekarang korang buat rileks je tak buat kontrak sewa.

Tak payah tunggu lagi dah. Tekan je butang kat bawah ni untuk dapatkan perjanjian sewa yang sah dan selamat! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *