Tiada Masa Tunjuk Rumah Sewa Dekat Bakal Penyewa? homerunners Kan Ada!

Tahniah sebab korang dah pun berjaya beli rumah pelaburan dan dah pasang niat awal-awal untuk jadikan rumah tu sebagai rumah sewa.

Bila dah ada rumah sewa, mestilah penyewa nak datang tengok-tengok rumah pula sebelum menyewa kan. Tapi macam mana pula kalau penyewa nak datang tengok rumah sewa tapi korang tengah kerja kat pejabat ataupun rumah sewa tu jauh daripada rumah korang menetap sekarang?

Lepas tu timing korang pulak tak kena dengan bakal penyewa yang nak datang tengok rumah tu?

Aduh melepas lah nak dapat passive income tiap-tiap bulan!

Kan best kalau ada servis untuk tolong pemilik rumah sewa tunjukkan rumah kepada bakal penyewa – PERCUMA?

Eh, ada ke?

thinking

Apa itu homerunners?

homerunners merupakan servis terbaharu daripada SPEEDHOME yang membantu semua tuan rumah – lama & baru; dengan menawarkan perkhidmatan menunjukkan rumah sewa bagi pihak tuan rumah secara percuma.

Anda hanya perlu iklankan rumah sewa anda dalam platform kami dan daftar di laman web kami di sini untuk kami uruskan segalanya bagi pihak anda.

Apakah tugasan homerunners?

Kutipan Kunci oleh homerunners

Rumah Anda Diutamakan

Servis Previu Rumah PERCUMA

rent-icon-keys hand-1 64381527_349046015809334_5871737124226596864_n
  • Anda tak perlu susah-susah hantar kunci rumah anda kepada kami, Kami akan mengambilnya daripada anda.
  • Iklan rumah anda akan diutamakan di dalam senarai iklan rumah kami untuk previu rumah segera!
  • Bertemu dan menunjukkan rumah kepada penyewa berpotensi anda

Nota: homerunners kami akan merakam video ketika proses pembersihan dan previu rumah sedang berjalan bagi tujuan keselamatan. Kami juga akan menghantar video tersebut kepada anda atas permintaan.

Langkah mudah perkhidmatan homerunners:

Langkah 1: pengambilan kunci rumah anda

Langkah 2: rumah anda akan diutamakan dalam platform kami untuk previu rumah segera

Langkah 3: homerunners akan menunjukkan rumah kepada penyewa berpotensi anda

Klik butang di bawah untuk daftar servis kami secara PERCUMA sekarang ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *